Helyzetjelentés március 16. 2020-03-16 – Kategória: Egyéb

Kedves Alkotók!

Mint sokan tudjátok, én is anya vagyok, egy 5 éves hercegnő a boldogságom. Mi gyakorlatilag februárban is végig itthon voltunk, így a jelen helyzet nekünk már nem újdonság.

Folyamatosan figyelem én is az országunkban hozott döntéseket, és igyekszem ahhoz maximálisan igazodni. Ezt tudom javasolni, #maradjotthon hashtag alatt már számos bejegyzés született, reméljük mihamarabb megfogadják a legtöbben!

A webáruház továbbra is 7/24 működik, az árukészlet elérhető, és amennyiben a lehetőségek megengedik, azt igyekszem folymatosan feltölteni. A csomagokat egyedül én állítom össze, a teljes készlet az otthonunkban van!

Rendeléseinket a GLS és Fáma futárok továbbra is szállítják, az áruszállításban Magyarország területén jelenleg nincs érvényben lévő jelentősebb korlátozás, így a kiszállítás zavartalanul működik.

Személyes átvételre szeretném a lehetőséget továbbra is biztosítani, de az csak és kizárólag előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel fog működni.

Továbbra is kérem, aki tud, maradjon otthon, alkossatok, olvassatok, csináljatok olyan dolgokat, amikre hétköznapokon mindig azt mondjátok, hogy “ó, ha lenne rá időm…”.

Szeretettel:

Veronika