“Nomen est omen”, avagy névtáblák GeRoNi módra 2020-01-20 – Kategória: ötletek

Nagyjából öt és fél évvel ezelőtt kaptam rá a varrás ízére. Sokan tudjátok, és ismeritek a történetemet. Kislányom születése előtt neki kezdtem el névtáblát, dekorációt készíteni.. és imádtam minden pillanatát. Aztán varrtam ajándékba, és egyre többen kezdtek iránta érdeklődni. Megszületett a GeRoNi Design, majd nem sokkal később a kreatív ellátó webáruházunk kezdetben csak gombokkal és filc anyagokkal.

Egy szó, mint száz, a mai napig, ha gyermek érkezik a környezetemben, előkerülnek a névtáblák, van, aki még az első gyermekének kért táblát, és a második gyermek érkezése előtt ismét engem keresett meg. Manapság kevesebb idő jut az alkotásra, de mindig nagy örömmel készítem el a kis jövevények névtábláját.

Az elkészítés időigényes, és főleg tervezés igényes, de Nektek is csak javasolni tudom, ha gyermek érkezik a családba, készítsetek neki saját névtáblát, mert ennél egyedibb ajándékot nem is nagyon adhattok!

Először mindig kérdezősködök a kisbaba szobájának színvilágáról, esetleg egy domináns mintáról, elképelésekről. Ezután következik a tervezés folyamata. Ha megvan a szín, és a minta, ezekhez sablont készítek. Megkezdődhet a munka. A sablonok segítségével körbevágom a betűket, mintákat. Ilyen állapotában összeállítom, és még a varrás előtt elküldöm a rendelőnek, ilyenkor még lehet módosítani! Összevarráshoz a pelenkaöltést javaslom.

GeRoNi