Bár nőként és lányos anyukaként szemlélem a nőnap körüli izgalmakat, de a minap egy fiús anyuka vásárolt a webáruházban, és a “mi készül az alapanyagokból?” kérdésemre nagy örömömre válaszolt is. Egy Pinterest-ről lementett fotót küldött nekem, és beszámolt róla, hogy a kisfiaival az ovis nőnapra készülnek, filc virágokat fognak készíteni.

A fotó, amit kaptam Timitől!

Aki ismer, tudja, hogy a filc virágok nagy rajongója vagyok, így egyből kattogni kezdett bennem valami. Meg kell ezt mutatni mindenkinek, hisz amúgy is remek fotó, az ötlet is fantasztikus, és hát igenis készüljenek a fiúk valami széppel nekünk, nőknek! :)

Közben Timi, az anyuka, akitől a fotót kaptam, elküldte nekem, hogy milyen szép virágok készültek otthon. Nézzétek csak:

Szóval fiús anyukák (vagy lányos anyukák, akik szintúgy rajonganak a filc virágokért, mint én), ha van otthon néhány színes filc lapotok, egy-két színes gombotok, gyöngyötök, akkor munkára fel! Szükségetek lesz még szívószálra vagy hurkapálcára, és már indulhat is az alkotás! Ha valami még hiányzik, a webáruházban megtaláljátok! Ha elkészültök, örömmel látjuk fotóitokat az info@geronigombok.hu e-mail címre!

A végére azért összeszedtem egy-két könnyebb és nehezebb virágot is, amik nálam már tervben vannak, de a pinterest oldalamon rengeteg virág díszt találtok!

Vidám alkotást Nektek!

GeRoNi Gombok – Veronika