Kosár 0

GeRoNi Alkotói Hűségprogram – Törzsvásárlói rendszer Kis- és Nagykereskedelmi Partnereinknek

GeRoNi alkotói hűség program keretein belül minden vásárlónk vásárlási adatok alapján kedvezményre lehet jogosult a www.geronigombok.hu webáruházban!

(Azon nagykereskedelmi partnereink is igénybe vehetik, akik az adott rendelésüknél nem kívánnak nagykereskedelmi mennyiséget rendelni.)

Vásárlóink megrendeléseit minden félév elején összegezzük, és amennyiben elérnek egy kategóriát, állandó kedvezményekben lesz részük.

Az alábbi kedvezményeket érhetik el:

GeRoNi 3%: 3% kedvezmény kumulált 33.000 Ft összegű vásárlás felett
GeRoNi 5%: 5%kedvezmény kumulált 55.000 Ft összegű vásárlás felett
GeRoNi 7%: 7%kedvezmény kumulált 77.000Ft összegű vásárlás felett
GeRoNi 10%: 10% kedvezmény kumulált 111.000 Ft összegű vásárlás felett.

A legmagasabb elérhető kedvezmény 10%! A kedvezmény a webáruházban a rendeléskor érvényesíthető, kérjük, hogy minden érintett a rendeléskor vegye igénybe a kedvezményt!

A kedvezményes kupon :
– minden kiskereskedelmi árkategóriájú termékünkre érvényes( az akciósakra is)
– azonban más kuponokkal nem összevonható
– szállítási költségre nem érvényes.

Vásárlóink részére e-mailben küldjük meg minden félév elején az aktuális kedvezményes kuponokat, melyet a www.geronigombok.hu webáruházban tudnak felhasználni. A kedvezményes kupont a kosárban található kuponkód mezőben beírva a kosárnál vonódik le a kedvezmény.

A kedvezményes kupon e-mailcímhez kötött, vagyis amely e-mail címre elküldtük a kedvezményes kupont, csak azon e-mail címmel lesz érvényesíthető a kedvezmény.

A GeRoNi Design Bt. jogosult az Alkotói Hűségprogramjának szabályzatát a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé a www.geronigombok.hu honlapon.

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a GeRoNi Alkotói Hűségprogrammal kapcsolatban, kérjük, forduljon vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek:
E-mail: geronidesign@gmail.com